Ingrediente :
- 2 fileuri piept de pui
- 200 g creveti congelati
- 100 g orez
- 1 ou
- 50 g fasole verde congelata
- 50 g mazare
- 1 ardei gras
- 1 ceapa
- 2 catei de usturoi
- 750 ml supa de legume din cub concentrat
- patrunjel verde
- 1 lamaie
- ulei
- sare , piper si putin sofran
Mod de preparare :
1. Se calesc ceapa si usturoiul in ulei , dupa care se adauga orezul nefiert . Se adauga treptat cate putina supa de legume peste acestea .
2. Intr-o alta tigaie se calesc in putin ulei carnea de pui taiata cubulete mici si creveti , pana prin culoare .
3 . In tigaia in care calim ceapa , usturoiul si orezul , dupa ce acesta din urma s-a umflat , adaugam carnea de pui si creveti .
4 . Se adauga in aceiasi tigaie ardeiul gras taiat cubulete mici , fasolea si mazarea , dupa ce au fost decongelate si se lasa si ele sa se caleasca .
5. La sfarsit de adauga sarea , piperul si sofranul . Preparatul se orneaza cu un ou fiert tare , taiat in patru jumatati , cu patrunjel verde si cateva feliute de lamaie .
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu