sâmbătă, 3 septembrie 2011

Bounty Bars

Ingrediente pentru blat :                                Crema :                                       Glazura :
- 125 g unt ptr prajituri                                  - 300 ml lapte                              - 200 g ciocolata
- 100 g zahar brun                                         - 3 ling . pline gris                       - 50 g unt prajituri   
- 3 oua                                                          - 100 g unt pentru prajituri          Pentru insiropat :
- 200 g faina                                                 - 100 g zahar                               - zahar + apa + esenta
- 2 ling . cacao                                              - 100 g nuca de cocos                  vanilie .
- 2 ling . lapte
- 1 pling . plina praf de copt
- 3 plicuri zahar vanilinat
- esenta vanilie

Mod de preparare :
1. Se freaca untul cu zaharul , dupa care se adauga ouale , unul cate unul . Pe urma pun si faina , cacao , laptele , praful de copt , zaharul vanilat si esenta de vanilie . Se da la cuptor pentru 18-20 de minute .
2. Dupa ce s-a copt se lasa la racit . Intre timp ,  se pun pe foc 300ml lapte la fiert impreuna cu untul  . Dupa ce a dat in clocot se adauga grisul si zaharul si se lasa pana se ingroasa . La final se pune si nuca de cocos .
3 . Cat timp se realizeaza crema de nuca de cocos , blatul fiind racit se insiropeaza si se pune deasupra lui crema calda ( crema se pune direct de pe foc , altfel riscam sa se intareasca ) .
4. Dupa ce am pus si crema il lasam sa se raceasca putin , dupa care facem glazura . Intr-o oala la bainmarin se pun untul si ciocolata . Dupa ce s-au topit se toarna peste prajitura . Se da la frigider pentru 3 ore , dupa care se taie si se serveste .




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu