joi, 5 ianuarie 2012

Chec

Ingrediente : 
- 6 oua 
- 1 si jumatate cana zahar 
- 2 cani faina
- 1/2 cana ulei 
- 1 vf . sare
- 2 plicuri zahar vanilinat 
- 2 linguri cacao

Mod de preparare :
1 . Se separa albusurile de galbenusuri . Se bat albusurile spuma impreuna cu sarea , se adauga treptat zaharul si zaharul vanilinat  si se continua mixarea pana cand zaharul se dizolva . 
2 . Se pun galbenusurile unul cate unul si se bat usor cu telul , apoi se toarna uleiul putin cate putin si se amesteca pana la omogenizare . 
3 . Se adauga faina treptat . Se ia putin din compozitie si se amesteca cu cacao . 
4 . Se toarna compozitia alba in 2  forme de chec  , in prealabil unse cu ulei  si tapetate cu foaie de copt . Se toarna deasupra cmpozitia maro . Cu ajutorul unei fruculite , amesteci compozitia maro cu cea alba , descriind cercuri largi  .
5 . Se da la cuptor cca 40 minute .


                                                                                               Pofta buna ! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu