Ingrediente :
- 6 oua
- 1 si jumatate cana zahar
- 2 cani faina
- 1/2 cana ulei
- 1 vf . sare
- 2 plicuri zahar vanilinat
- 2 linguri cacao
Mod de preparare :
1 . Se separa albusurile de galbenusuri . Se bat albusurile spuma impreuna cu sarea , se adauga treptat zaharul si zaharul vanilinat si se continua mixarea pana cand zaharul se dizolva .
2 . Se pun galbenusurile unul cate unul si se bat usor cu telul , apoi se toarna uleiul putin cate putin si se amesteca pana la omogenizare .
3 . Se adauga faina treptat . Se ia putin din compozitie si se amesteca cu cacao .
4 . Se toarna compozitia alba in 2 forme de chec , in prealabil unse cu ulei si tapetate cu foaie de copt . Se toarna deasupra cmpozitia maro . Cu ajutorul unei fruculite , amesteci compozitia maro cu cea alba , descriind cercuri largi .
5 . Se da la cuptor cca 40 minute .
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu