Ingrediente :
- 200 ml iaurt
- 1 pahar zahar
- 10 linguri ulei
- faina cat cuprinde
- 1 lingt . bicarbonat
- 1 vf . sare
- 7 mere / dovleac
- nuci
- scortisoara
Mod de preparare :
1. Se amesteca iaurtul cu lingurita de bicarbonat , se adauga treptat cate o lingura de ulei si zaharul.
2. Se adauga faina impreuna cu lingurita de sare . Dupa care se amesteca pana aluatul devine o coca .
3 Se lasa coca la dospit 15 minute .
4 .Intre timp pe foc , intr-o cratita calim merele rese fara coaja /dovleacul ras cu zahar si le lasam la racit , dupa ce s-au scurs de zeama .
5 Dupa ce timpul a trecut , impartim coca in doua jumatati egale , intindem prima jumatate si adaugam merele / dovleacul , presaram nucile zdrobite si pudram cu scortisoara , dupa care intindem si cea de-a doua foaie de aluat .
6 . Se lasa la coptor pret de 45 minute .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu