Ingrediente :
- 500 g visine sau cirese fara samburi
- 150 ml lapte
- 150 g zahar
- 150 faina
- 500 ml frisca lichida
- 4 oua mari
- 3 linguri zahar brun
- 1 lingura unt
- miez de la 1/2 baton vanilie
Mod de preparare :
1 Se bat ouale ca pentru omleta , se adauga frisca lichida , laptele , zaharul , vanilia , se amesteca, dupa care adaugam faina .
2 Se amesteca totul pana se obtine o compozitie omogena .
3 Se tapeteaza vasul de yena cu unt si se pudreaza cu zaharul brun .
4 Visinele sau ciresele bine scurse se aseaza in vasul de yena , dupa care turnam peste ele compozitia .
5 Se da la cuptor pentru 35 minute . Dupa ce este scoasa , sufleul va avea o consistenta asemanatoare cu cea a cremei de zahar ars . Se lasa la racit minim 2 h .
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu