luni, 16 ianuarie 2012

Sufleu cu visine

Ingrediente :
- 500 g visine sau cirese fara samburi 
- 150 ml lapte
- 150 g zahar
- 150 faina
- 500 ml frisca lichida 
- 4 oua mari
- 3 linguri zahar brun
- 1 lingura unt
- miez de la 1/2 baton vanilie 

 Mod de preparare :
  1 Se bat ouale ca pentru omleta , se adauga frisca lichida , laptele , zaharul , vanilia , se amesteca, dupa care adaugam faina .
 2 Se amesteca totul pana se obtine o compozitie omogena .
 3 Se tapeteaza vasul de yena cu unt si se pudreaza cu zaharul brun .
 4 Visinele sau ciresele bine scurse se aseaza in vasul de yena , dupa care turnam peste ele compozitia .
 5 Se da la cuptor pentru 35 minute . Dupa ce este scoasa , sufleul va avea o consistenta asemanatoare cu cea a cremei de zahar ars . Se lasa la racit minim 2 h .
  
                                                                                                        Pofta buna !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu